Проект Open Mind е победител в тазгодишния конкурс за добри практики за включващо предприемачество на European Network of Innovation for Inclusion!

Open Mind logo SMALL

Проект Open Mind е победител в тазгодишния конкурс за добри практики за включващо предприемачество на European Network of Innovation for Inclusion!

Open  Mind - good practice
Проектът е номиниран от гръцките партньори в проекта IED Institute of Entrepreneurship Development, които през септември ще бъдат домакини на учебна визита за експерти от цяла Европа. В проекта се включиха 8 организации от 4 държави - ВУЗФ, Фондация на бизнеса за образованието, Стопанска академия "Д.А.Ценов" - Свищов, технологичната организация 11235, IED - Гърция, Университетът в Лодз - Полша, Университетът в Шефилд - Великобритания и Университет "Титу Майореску" - Румъния.

Безплатният онлайн геймифициран курс по социално предприемачество, който създадохме по проекта, е насочен към жени, млади хора и възрастни обучаеми, към всички, които се интересуват от темата, особено ако нямат предварителен опит и икономическо образование.

 Проектът получи изключително висока оценка и награда за качествено изпълнение от българската национална агенция (ЦРЧР), а наскоро ФБО получи награда от Българския НПО портал за публикация, свързана с проекта, която е била една от най-четените статии през миналата година в портала.

Повече информация за проекта - http://open-mind-project.eu/

Erasmuslogo horisonal SMALL