Пилотиране на обучителни игри и модули за насърчаване на международния бизнес по проект WINGS

Готови са обучителната програма и сериозни игри по проект  WINGS – Интернационализация чрез сериозни игри за стартиращи фирми и предприемачи. Включете се и споделете своето мнение до 31 март!

Проектът WINGS, финансиран по програма Еразъм+, цели да стимулира успеха на стартиращите фирми и МСП в международния бизнес чрез иновативен онлайн курс, интегриращ практически казуси и сериозни игри.

Онлайн курсът за стартиране и управление на успешна международна компания е готов и достъпен на 7 езика.

Той обхваща 6 ключови теми:

 • Глобално предприемачество
  • Ключови предприемачески компетентности
  • Управление на несигурността
  • Междукултурна комуникация
  • Маркетинг умения
  • Бизнес умения.

Обучителните модули се допълват от 6 сериозни онлайн игри, базирани на реални казуси, които позволяват на предприемачите да упражняват уменията, необходими за развитието и разширяването на собствен бизнес в чужбина.

Пилотирането ще продължи до 31 март. В него могат да се включат всички, които се интересуват от темата за предприемачеството – обучители, кариерни консултанти, студенти, начинаещи предприемачи. Ще бъде предоставен сертификат за участие.

Проектът WINGS се изпълнява от 6 обучителни организации от цяла Европа – Университет на Кипър (координатор), Bit cz – Чешка република, FyG Consultores – Испания, INOVA – Португалия, Danmar Computers – Полша и Фондация на бизнеса за образованието – България.

За още актуална и полезна информация, последвайте страницата на проекта във Facebook.