Групова супервизия за кариерни консултанти

Original price was: 79,00 лв..Current price is: 59,00 лв..

Описание

Фондация на бизнеса за образованието ще проведе супервизионна среща за кариерни консултанти. Целта на събитието е да представлява пространство за обмяна на опит и развитие на общността на кариерните консултанти. Всеки участник ще получи и сертификат за продължаващо обучение.

Ако имате конкретен казус, моля отбележете в „Бележки“ в регистрационната форма или го изпратете на следния имейл адрес: forumzabiznesobucenia@gmail.com.  За тези, които представят казус, ще има възможност за индивидуална среща за изчистване на всички допълнителни въпроси, на които не е намерен отговор в хода на груповата супервизия.

За кого е подходяща супервизионната среща:

  • за всички нови/ прохождащи кариерни консултанти, които имат нужда от повече увереност, подкрепа и идеи;
  • за всички развиващи се кариерни консултанти, които търсят още идеи и отговори в работата си с конкретни казуси и клиенти;
  • за всички кариерни консултанти, които искат да обменят опит и обогатят професионалните си умения.

Ползи от участието:

  • Ще получите възможност да дискутирате конкретни казуси от вашата практика в безопасна и конфиденциална среда.
  • Ще получите ценна обратна връзка и нови гледни точки от колеги и опитен супервизор.
  • Ще научите нови техники и подходи за справяне с предизвикателствата в консултирането.
  • Ще можете да обмените опит с други кариерни консултанти и да разширите професионалната си мрежа.

Какво е супервизия?

Супервизията е колаборативен процес, който предоставя на кариерните консултанти насоки, подкрепа и професионално развитие. Тя помага да се гарантира етична практика, да се подобрят резултатите за клиентите чрез повишаване на ефективността на консултантите и се задълбочи процеса на саморефлексия и осъзнатост на консултанта.

За водещите

Детайли за първа среща

Кога: 4 юли 2024, 14:00 – 16:30 ч.
Къде: Онлайн (ще получите линк след регистрация)

Формат на семинара: Онлайн, с предварителна регистрация.

  • Всеки участник може да изпрати казус от своята практика. От всички получени казуси за всяка среща ще бъдат избрани по 2, които в най-голяма степен отразяват същността на останалите казуси и ще позволят всеки участник да получи идеи и вдъхновение за собствената си практика.
  • Казусите ще бъдат анализирани и дискутирани под ръководството на супервайзорите.
  • Ще бъдат коментирани въпроси по теми, свързани с кариерното консултиране.

За организатора

Фондация на бизнеса за образованието повече от 15 години подпомага кариерното ориентиране в България, като успешно е реализира национални и международни проекти за личностно развитие и създаване на умения за заетост. Организацията поддържа мрежа от над 700 кариерни консултанти, които е сертифицирала по международната програма Global Development Career Facilitator и подпомага с иновативни инструменти за кариерно ориентиране на ученици и младежи. Фондацията е участвала в създаването на над 100 кариерни центъра и е обучила над 10,000 младежи в програми за личностно развитие.
През последните години ФБО основно разработва безплатни инструменти за кариерно ориентиране като онлайн тестове, геймифицирани платформи, дигитални стаи на загадките, онлайн игри и други, защото осъзнава, че най-значимия проблем за младите хора при вземането на кариерно решение е липсата на информация за същината на професиите.

Регистрирайте се сега, за да запазите място в тренинга. Местата са ограничени!