Играта Пътешественик в бъдещето беше представена на семинар „Нови тенденции в кариерното ориентиране“

Poster

Poster

Гергана Андреева взе участие в семинара „Нови тенденции в кариерното ориентиране, който се проведе на 27.06.2019. Тя представи проекта FUTURE и демонстрира иновативната кариерна игра Пътешественик в бъдещето, създадена в 3D виртуална обучителна платформа и различни практически инструменти за кариерно ориентиране, създадени от Фондация на бизнеса за образованието през последната година.

FUTURE

Дигитализацията на кариерното консултиране и изкуственият интелект бяха едни от акцентите в програмата. Презентирани бяха добри практики и обменени идеи, засягащи иновативните технологии в кариерното консултиране.

ROSEN

Събитието се провежда за трета поредна година и събра близо 30 участници – представители на Националната агенция за професионално образование и обучение, водещи висши училища у нас, Майкрософт България, кариерни консултанти и експерти.

AUDIENCE

 

Организатори са Студентското общество за компютърно изкуство (СОКИ) и Национален студентски център за информация и кариерно развитие към Национален студентски дом при МОН, в партньорство с Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС, Центъра „Кариера и възпитаници (алумни)“ към Технически университет – София и Център за кариерно развитие на Русенски университет „Ангел Кънчев“.